Curso / Taller


XERRADA

Com ja sabeu la cervesa natural artesana està en auge, és un producte en el qual moltes persones es troben interessats per la ganes de degustar nous sabors i sensacions, i fins i tot per l'experiència d'elaborar la seva pròpia cervesa a casa.

Es tracta d'una xerrada demostració sobre el procés d'elaboració i els productes que s'utilitzen per elaborar la cervesa natural i artesana, amb una degustació en la qual es poden tastar diversos estils de cervesa amb explicacions sobre les seves característiques.

En finalitzar es realitzarà una degustació de 4 estils de cervesa i cada participant es portarà un got de cervesa serigrafiat.


CURSO / TALLER

Si gaudeixes amb la cervesa, ara tens l'oportunitat d'aprendre i conèixer els secrets en l'elaboració artesanal de cervesa natural.

Objectiu: Aprendre a transformar el malt, el llúpol, l'aigua i el llevat en una estupenda cervesa natural.
El curs es realitza en un petit obrador d'1 HL. per lot, per la qual cosa els elements que trobéssiu són molt similars als quals podeu utilitzar vosaltres mateixos en la vostra aventura Homebrewer, però que us sera molt útil per comprendre perfectament el procés, sense haver d'imaginar processos automatitzats per maquinàries de major capacitat.
Una vegada acabat el curs disposaràs de suficients coneixements pràctics i precisos per elaborar cervesa a la teva casa, seguint algun dels sistemes que es mostren, segons els interessos i possibilitats de cadascun dels participants.

Al finalizar se realizara una degustación de 4 estilos de cerveza y cada participante se llevará un vaso de cerveza serigrafiado.

Temari: ELABORACIÓ DE CERVESA NATURAL ARTESANA


  1. Els orígens de la cervesa
  2. Ingredients
  3. Tipos de fermentació
  4. Gastronomia i salud
  5. Principals diferències entre la cervesa artesanal i la cervesa industrial
  6. “Homebrewing”, elaboració casolana de cervesa
  7. Equip necessari
  8. Sistemes d’elaboració, pas a pas del sistema tot gra

Durada: 1 dia. Horari de 10:00 h. a 13:30 h.

Inclou: Manual d'elaboració artesanal de cervesa natural, coffe break i degustació de 4 estils de cervesa.
En finalitzar el curs, cada participant es portarà un got de cervesa serigrafiado.

Preu: 60 €/persona. 

Lloc: El curs es realitzés a Torrelles de Llobregat, en un petit obrador amb registre sanitari on s'elabora cervesa de forma professional cervesa.

Dates: Aquest curs es realitza en diverses ocasions durant l'any.

Propers cursos:

                                Dissabte 17/09/2016

Contacte / Informació

Si estàs interessat i disposes d'un local en el qual organitzar aquesta xerrada, pots contactar amb nosaltres per obtenir major informació.

Si et trobes interessat a realitzar el curs, envia un correu amb les teves dades de contacte i la data del teu interès perquè puguem organitzar el grup. Nosaltres et contactarem amb la informació i la forma de procedir en el cas de tenir el grup tancat en la data escollida.

Telf: 610 77 76 72
No hay comentarios:

Publicar un comentario